Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

13/12/14

Kinky tweets ... "γιαγιά του σεξ"!

Μπορεί να σου ακούγεται εξαιρετικά αμήχανο να μιλήσεις για σεξ με μια ηλικιωμένη που σου θυμίζει τη γιαγιά σου, αλλά μια δοκιμή που έχεις την ευκαιρία να κάνεις στις 19 Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να σου αλλάξει γνώμη.
Η διάσημη σεξολόγος Dr.Ruth, κατά κόσμον Ruth Westheimer, έρχεται στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ Athena Erotic Art, που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Tae Kwon Do. Εκεί θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό για σεξ, και θα μοιραστεί μαζί του την εμπειρία και τις συμβουλές της. Μην περιμένετε πάντως μια "καθωσπρέπει" ακαδημαϊκή συζήτηση. Τα παρακάτω tweets που επιλέξαμε από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η σεξολόγος και συγγραφέας που εδώ και χρόνια είναι "σταρ" στην αμερικανική τηλεόραση, αποδεικνύουν ότι δεν μασάει τα λόγια της και ότι μπορεί να επικοινωνεί με αμεσότητα "στη γλώσσα" της εκάστοτε εποχής.

Ιδού λοιπόν λίγη χιουμοριστική σοφία από την "σούπερ γιαγιά":

    "Αν σκοπεύεις να γυρίσεις ένα sex tape, να είσαι προετοιμασμένος/-η ότι θα βγει στη δημοσιότητα. Φτιάξε τα μαλλιά σου. Χαμογέλα στην κάμερα. Μην αυταπατάσαι ότι θα μείνει ιδιωτικό". (If you go make a sex tape, assume it's going public. Get your hair done. Smile to the camera. Don't fool yourself that it will stay private.)
    "Σύμφωνα με αυτή την 86χρονη γυναίκα ύψους 1.43 (αναφέρεται στην ίδια), σημασία δεν έχει το μήκος αλλά η διάρκεια!" (According to this 86 yr old 4'7" woman, it's not how long you are but how long you can last!)
    "Έχετε κάποιο αντίτυπο του Κάμα Σούτρα στην κρεβατοκάμαρά σας; Όχι; Ωραία! Εκείνο το μέρος δεν είναι για διάβασμα!" (Do you have a copy of the Kama Sutra in your bedroom? No? Good you're not supposed to be reading in there!)


    Το νέο βιβλίο της Dr. Ruth, "Myths of love"Το νέο βιβλίο της Dr. Ruth, "Myths of love"


    "Πριν από 25 χρόνια, έπεσε το Τείχος του Βερολίνου. Αν είσαι 25 και το "τείχος" της παρθενιάς σου δεν έχει πέσει ακόμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι επιλογή σου!" (25 yrs ago Berlin Wall came down. If you're 25 & your wall of virginity is still standing that's OK if it's your choice)
    "Το ότι έφτιαξα τα μαλλιά μου μαζί με την εγγονή μου χθες, είναι κάτι που ο Χίτλερ δεν ήθελε ποτέ να γίνει". (Getting my hair done with my granddaughter yesterday is something Hitler never wanted to happen) - Η ίδια είναι Γερμανοεβραία,  έχασε τους γονείς της στο Ολοκαύτωμα.
    "Το Facebook και η Apple πληρώνουν τις εργαζόμενές τους για να καταψύξουν τα ωάριά τους. Ακούγεται σαν να θέλουν να καταψύξουν και την ερωτική τους ζωή για να δουλεύουν 24/7" (Facebook & Apple paying employees to freeze their eggs. Sounds like they also want to freeze their sex life & just work 24/7)
    "Τα θηλαστικά ανέπτυξαν την ικανότητα να βλέπουν τη νύχτα πριν από περίπου 200 εκ. χρόνια. Αλλά είναι εντάξει αν κρατάτε ένα φως ανοιχτό για να έχετε καλύτερη θέα του συντρόφου σας!" (Mammals evolved ability to see at night 200 million yrs ago. It's still OK to keep a light on to get a better view of your partner!)
    "Αν δεν έχετε σύντροφο γι' απόψε, δεν επιτρέπεται να αυτοϊκανοποιηθείτε, τουλάχιστον μέχρι να κάνετε κάποια προσπάθεια να βρείτε κάποιον" (If u don't have a partner for tonite, you're not allowed to satisfy yourself until you've made at least some effort at finding some1)

Δείτε στο βίντεο παρακάτω την Dr Ruth να σχολιάζει και την τριλογία βιβλίων "50 αποχρώσεις του γκρι", την οποία, παρεμπιπτόντως, χαρακτηρίζει σαν "good read", προσθέτοντας πως αν η ίδια ήταν νέα και ελεύθερη, θα "υπέκυπτε" στα θέλγητρα του πρωταγωνιστή (στα οποία θέλγητρα συμπεριλαμβάνει το αεροπλάνο και το ελικόπτερό του)... via:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να συμμετέχουν στη Formula 1;

Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να συμμετέχουν στη Φόρμουλα 1; 1. Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό ΔΡΟΜΟ: χωρίς λακκούβες, καμα...

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pages