Οι αστρονόμοι στη NASA επέβαλαν πρόστιμα σε δύο πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, τον Κρόνο και τον Δία, επειδή παραβίασαν κάπως τους κανόνες κοινωνικής απόστασης καθώς συναντήθηκαν διασχίζοντας τον νυχτερινό ουρανό.

"Η υπέροχη σύνδεση αυτών των δύο πλανητών στον νυχτερινό ουρανό θα είναι κάτι που πρέπει να δούμε", δήλωσε ο επιστήμονας της NASA, Borg Nilsenlarg.



 "Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην το παρακολουθήσετε. Η επιστήμη για το COVID εξακολουθεί να επεξεργάζεται και δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποιες τρομερές συνέπειες μπορεί να προκύψουν από αυτούς τους δύο αποστάτες ουράνιους ταξιδιώτες που παραβιάζουν τις κοινωνικές αποστάσεις."

Προς το παρόν δεν είναι απολύτως σαφές πώς μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο σε έναν πλανήτη, ή πώς μπορεί να εξαπλωθεί η COVID, ή πώς μπορεί να επιβιώσει ένας ιός σε μια εχθρική πλανητική ατμόσφαιρα ή πώς επηρεάζει τους ανθρώπους στη Γη. 

Αυτές οι ανησυχίες τέθηκαν γρήγορα σε ηρεμία, ωστόσο, αφού ο Gavin Newsome κοιτούσε από το ορεκτικό του στο French Laundry για να φωνάξει "ΕΠΙΣΤΗΜΗ!" με πολύ αυθεντική φωνή.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέθεσε στη Space Force να συλλέξει το πρόστιμο από αυτούς τους δύο πλανήτες. Η αποστολή αναμένεται να κοστίσει 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια, που ισοδυναμεί με περίπου δώδεκα επιταγές 600 δολαρίων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη